+36 1 210 3500, +36 30 251 2228 1089 Budapest, Szenes Iván tér 10.
Facebook Youtube Instagram

ÚJ FEGYVER

ENGEDÉLYMENTES

HASZNÁLT FEGYVER

OUTLET TERMÉKEK

LŐSZER

HŐKAMERA

TÁVCSÖVEK

SZEM ÉS HALLÁSVÉDELEM

LÁMPÁK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

FEGYVERTOK

FEGYVER KIEGÉSZÍTŐ

FEGYVERALKATRÉSZ

ÖNVÉDELMI , RENDVÉDELEM

SPORTLÖVÉSZET

FEGYVERÁPOLÁS

VADÁSZATKonus távcsövek és optikák 1979 óta!

A Konus cég 1979-ben alakult Észak-Olaszország Verona nevű városában. Megalakulásuk óta tiszta jövőképpel, cégfilozófiával dolgoznak, azaz teljes szolgáltatást kívánnak adni, a tökéletes vásárlói elégedettségre törkszenek a jó minőségű és praktikus termékek előállításával, az optikai termékek piacán.

FROMMER KUPA 2021

Lezajlott az MDLSZ IDPA Szakág idei  versenye,  a Frommer Kupa IDPA Országos Bajnokság 2021. by Bi Bíí . Az időjárás kegyeibe fogadta a versenyzőket, a péntek éjszakai vihar miatt ugyan egy pályát törölni kellett, azonban szombaton a verseny alatt már egy csepp eső sem esett.


A honlap fegyvereket tartalmaz!


Amennyiben Ön szakmai célú látogató ( viszonteladó, vagy fegyverek felhasználásával hivatásszerűen foglalkozó személy), úgy lépjen be, mert oldalaink csak és kizárólag szakmai célú információkat tartalmaznak. Minden egyéb esetben felkérjük, hagyja el oldalunkat!

A BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön kijelenti, hogy kizárólag szakmai célú látogató ( tehát kizárólag viszonteladó, vagy fegyverek,lőszerek és a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felhasználásával hivatásszeruen foglalkozó személy) , és a lapon található információkra szakmai célból van szüksége! Felhívjuk figyelmét, hogy a BELÉPÉS feliratra való kattintással Ön hivatalosan ajánlatot kér cégünktől (az 2008 évi. XLVIII tv. alapján).